Auteur afbeelding: Foto van omgeving rondom Ollandseweg

Participatie

We zijn benieuwd naar uw mening en ideeën over het buitengebied van ’t Laar en de Ollandseweg e.o. en willen die graag horen. Uw mening als direct betrokkene, belanghebbende en gebiedskenner is waardevol voor ons. En dit biedt u de kans actief mee te denken over uw directe woonomgeving. Hoe meer geïnteresseerden deelnemen in deze participatie, hoe completer beeld de gemeente krijgt van de waarde die dit gebied voor u heeft of mogelijk zou kunnen krijgen.  Het is daarom belangrijk dat ook u uw ideeën, kennis en ervaring en wat u belangrijk vindt met ons deelt.

Meedenken over het buitengebied van 't Laar en de Ollandseweg e.o. kon via een interactieve kaart en via een inloopavond. Op dit moment staat er geen volgend participatiemoment gepland. Heeft u nog vragen of ideeën? Stuur dan een e-mail naar mruiter@meierijstad.nl.

  1. Interactieve kaart: Meedenken over het buitengebied van ’t Laar en de Ollandseweg e.o. kon via een interactieve kaart. Op deze kaart kon u een locatie aanklikken en daarbij aangeven wat u waardevol, belangrijk of kansrijk vindt. Dit kon met tekst en/of een afbeelding.

  2. Inloopavond: Op 20 juni 2022 organiseerden we een inloopavond met een informatiemarkt. Tijdens deze avond deelden we meer over onze plannen voor dit project met u. De resultaten van de inloopavond zijn hier te vinden.